Puckar

Dagen har spenderats i ett rus av Proust, schersmin, rhododendron och tusenskönor. Vi tror att det ofta är det som behövs efter en lång tid i Nederländernas sköte. En botanisk trädgård leder ofta till svårt framtidsbetonade tankar.

En konstnär är ansvarig för att verk ges ut, visas och etableras under deras omedelbara livstid, annars står de efterlevande inför en omöjlig (andlig) position - hur kan man känna något för något man endast upplevt en gång eller möjligtvis två? Konst i sin omedelbara närhet är död - allt som möjligtvis kan synas är hantverket, men de direkta intentionerna saknas och kan gå förlorade för alltid. Ett verks diskreta enheter, om det nu innehåller sådana, kan absolut inte fogas samman under en och samma gång - verket dör under sin egen tyngd, eller, ännu värre, riskerar att förbli osammanfogat i de efterlevandes ögon.

I andra nyheter glädjer oss American Apparel med sina mystiska blixtlås och vackra blånad. En dag kan bli komplett fram emot kvällen med handkräm i form av Crabtree & Evelyns Summer Hill-doft och malplacerad julmusik.

Varat doftar solkräm, luft, vatten, lakrits och metall.


En kväll i ren AmAp

Sommarens språk: baskiska
Dagens låt: Carola - O helga natt


Kommentarer
Postat av: Roine

Nola esaten da ... euskaraz?

2009-06-03 @ 07:09:13
Postat av: Pjotr

Hitz hori ez da entzuten Lundan.

2009-06-04 @ 02:31:12
URL: http://samizdat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0